Nationaldagsfirande på Seghalla | Sverigedemokraterna i Finnveden

Nationaldagsfirande på Seghalla

inbjudan 6 juni

Välkommen till Nationaldagsfirande på Seghalla 

Den 6 juni bjuder SD Finnveden på det traditionella nationaldagsfirandet på Seghalla. Vi slår upp portarna kl 13.00 och då är grillarna tända. På grillen ligger det vildsvin och till det serveras potatissallad. Starkdricka står Ni själva för. Öl, cider och läsk kommer finnas till försäljning.

Tillsammans ska alla vi Sverigevänner få en underbar familjedag. Det kommer att anordnas tipsrunda både för vuxna och barn för att ta reda på den nya skolministern och femkamp för att se vem som blir den nya idrottsministern.

Sergio Håkansson kommer vara vår trubadur under eftermiddagen där det utlovas både svenska klassiker och härliga rocklåtar.

Mikael Eskilandersson från riksdagen är inbjuden på festen och kommer tillsammans med vår egen riksdagsman Johan Nissinen att hålla tal under dagen.

Anmälan görs till varnamo@sverigedemokraterna.se senast 31 maj. Frågor kan skickas på mailen eller ring gärna Mikael Hasselquist på 0767-876767

Det kommer kosta 100kr/vuxen, barn är det fritt för. Möjlighet till att ställa upp husvagn/husbil och uthyrning av småstugor finns.

Varmt Välkomna denna blågula dag