EU-Debatt mellan Johan Nissinen (SD) och Said Abdo (L) | Sverigedemokraterna i Finnveden

EU-Debatt mellan Johan Nissinen (SD) och Said Abdo (L)

EU-Debatt lördag 18 maj mellan Johan Nissinen (SD) och Said Abdo (L)
Tid: kl 16 på Gummifabriken, live salen.

Fritt inträde!

 

33 år gammal. Jag kom till Sverige som mycket liten med min familj efter att ha flytt från ett krigshärjat Eritrea. Jag vill ta striden för det öppna Europa.
Ett Europa där människor med olika bakgrunder möts med nyfikenhet och tolerans istället för med hat och förakt.
29 år och bor i Värnamo. Studerar till Statsvetare med inriktning på EU i Växjö och har tidigare studerat Civilekonom i Växjö.

Var riksdagsledamot och ledamot i Europarådets parlamentariska församling 2014 -2018.

 • Miljö och klimat
  Europeisk koldioxidskatt. Minska plastanvändningen. Miljövänligare jordbruk. Europeisk flygskatt. Mer kärnkraft. Enklare att boka och åka tåg i Europa
 • Demokrati
  Demokratin backar i världen för trettonde året i rad. Ungerns syn på demokrati får inte bli normerande, EU måste stå upp för liberal demokrati.

 • EU:s framtid
  Nationalister och populister vill försvaga EU. Vi liberaler säger ja till mer samarbete, öppenhet och en gemensam europeisk framtid.

 • Ekonomi, budget och skatter
  Min hjärtefråga är att stoppa slöseriet i EU. Det slösas varje år oerhört stora summor pengar som skulle kunna användas på ett mycket bättre sätt.

 • Annat område
  Jag vill att EU ska tillämpa frihandel på riktigt. Snus är tillåtet att sälja i Sverige och då ska det vara det i resten av EU också.

 • Sysselsättning och sociala frågor
  Jag vill stoppa tiggeriet. Bulgarien och Rumänien har ett ansvar att ta hand om sina medborgare och se till att de får en utbildning och ett arbete.

Kom och lyssna på motpolerna gällande EU!